Cota de 40 ca Barcelona sa castige in fata Valenciei

Barcelona primeste vizita Valenciei in runda a 4-a a primei ligi din Spania. La prima vedere duelul de pe Camp Nou are o favorita certa, insa cum ar fi sa poti paria pe succesul Barcelonei, la o cota de 40?

Ce trebuie facut pentru a primi bonusul?

In primul rand, trebuie sa inregistrezei contul Betfair, folosind codul promotional ZFBNMF. Mai apoi, trebuie sa plasezi o suma de maxim 5 RON pe victoria Barcelonei. Miza pariului intial va fi returnata cash, iar restul castigului va fi rambursat sub forma de bonus. Atentie, pentru ca acest bonus trebuie rulat o data, iar pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnata. Bine-inteles, contul trebuie sa fie inregistrat in Romania si nu poti lua parte daca in acest moment ai sau ai avut un alt cont Betfair. 

Cum se poate folosi bonusul?

Bonusul este valid timp de 30 de zile de la data creditarii. Acesta trebuie rulat o singura data, inainte de a putea fi transferat in portofelul principal. Bonusul poate fi utilizat pe o cota de minim 1.2 si se poate regasi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii. 

Rezumat:

  • Daca nu ai cont la Betfair, creeaza-ti unul acum!
  • Pariaza MAXIM 5 RON pe victoria Barcelona
  • Miza este returnata, iar castigul este oferit sub forma de bonus
  • Bonusul trebuie rulat o data, pe o cota de minim 1.20

Profita acum de cota marita pentru victoria Barcelonei cu Valencia!