Cota de 40 ca Barcelona sa castige in fata Valenciei

Barcelona primeste vizita Valenciei in runda a 4-a a primei ligi din Spania. La prima vedere duelul de pe Camp Nou are o favorita certa, insa cum ar fi sa poti paria pe succesul Barcelonei, la o cota de 40?

Ce trebuie facut pentru a primi bonusul?

In primul rand, trebuie sa inregistrezei contul Betfair, folosind codul promotional ZFBNMF. Mai apoi, trebuie sa plasezi o suma de maxim 5 RON pe victoria Barcelonei. Miza pariului intial va fi returnata cash, iar restul castigului va fi rambursat sub forma de bonus. Atentie, pentru ca acest bonus trebuie rulat o data, iar pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnata. Bine-inteles, contul trebuie sa fie inregistrat in Romania si nu poti lua parte daca in acest moment ai sau ai avut un alt cont Betfair. 

5d7b4b06c6431_1568361222.jpg

Cum se poate folosi bonusul?

Bonusul este valid timp de 30 de zile de la data creditarii. Acesta trebuie rulat o singura data, inainte de a putea fi transferat in portofelul principal. Bonusul poate fi utilizat pe o cota de minim 1.2 si se poate regasi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii. 

Rezumat:

  • Daca nu ai cont la Betfair, creeaza-ti unul acum!
  • Pariaza MAXIM 5 RON pe victoria Barcelona
  • Miza este returnata, iar castigul este oferit sub forma de bonus
  • Bonusul trebuie rulat o data, pe o cota de minim 1.20

Profita acum de cota marita pentru victoria Barcelonei cu Valencia!