Cota de 2 pentru 15.02.2017

Zlin B este in a patra liga din Republica Ceha. Echipa va incepe campionatul pe 19 Martie. Pana atunci echipa are o serie de meciuri amicale.
 

Astazi Zlin B va juca cu Znojmo, echipa din a doua liga din Cehia. Znojmo este pe locul 6 in A doua liga de fotbal din Cehia. Znojmo a jucat multe meciuri in aceasta pauza competitionala, atat meciuri amicale, dar si meciuri in Tipsport liga.

Echipa a fost foarte spectaculoasa, nu cum sunt unele echipe in meciurile amicale, echipe care stau la cutie, de parca s-ar juca pe puncte. Znojmo a remizat in primele 2 meciuri amicale, 3-3 cu Jihlava, si 2-2 cu Trnava. In Tipsport liga echipa a pierdut toate meciurile, 1-2 cu Pardubice, 1-5 cu Brno, 0-3 cu Skalica.

Ultimul meci amical, jucat acum 9 zile a adus si prima victorie pentru Znojmo in aceasta pauza de iarna, 3-0 cu Piast. Cele doua echipe s-au intalnit de multe ori, majoritatea meciurilor s-au jucat in MSFL, insa Znojmo a promovat, insa Zlin B a ramas in aceiasi liga. Fiind meci amical, si se stie ca echipele din Cehia sunt foarte deschise in aceste meciuri, voi merge pe un meci cu goluri.

Voi merge pe un meci cu peste 3.5 goluri la Sportingbet, cota 2.00. Se poate incerca si ambele marcheaza, cota 1.62