Cota 9 sau 29 la victorie in Barcelona vs Real Madrid. Pe care o preferi?

Anul 2019 nu se putea incheia mai frumos, din punct de vedere fotbalistic, decat cu marele El Clasico. Programat initial la sfarsitul lunii octombrie, acesta a fost anulat din cauza violentelor ce au avut loc in Barcelona in acea perioada. Acum speram sa nu mai fie un pericol atat de mare si sa ne putem bucura de fotbal. In vederea acestei partide casa de pariuri 888sport prezinta cote marite pentru victoria oricarei echipe. Vorbim de cota 9.00 pentru victoria Barcelonei si 29.0 pentru cea a lui Real Madrid. Cele doua formatii se afla pe primele doua locuri, la egalitate de puncte. Barcelona nu a pierdut puncte pe teren propriu in campionat din luna februarie a acestui an.

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii romani care isi vor crea cont la 888sport pana la ora meciului (18 decembrie, 21:00). Depune apoi pentru a plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Barcelona si Real Madrid. Miza pentru aceasta cota marita este de fix 25 lei. Odata plasata selectia, pe biletul de pariere iti va aparea o casuta, ce trebuie bifata daca vrei sa beneficiezi de cota marita. Chiar daca vei face asta vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei. 

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Barcelona vs Real Madrid inseamna ca in cazul unui pariu castigator vei obtine 225 lei sau 725 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita in maxim 72 ore de la incheierea partidei sub forma de bonus. De 10 ori pe cote minime totale de 2.00 trebuie pariat bonusul in termen de 60 zile.

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Barcelona vs Real Madrid
  • Miza este una fixa si anume 25 lei 
  • In cazul unui pariu „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la 225 lei sau 725 lei ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul in termen de 60 zile pe o cota minima totala de 2.00

external linkLink-uri externe interzise