Cota 9 pentru victoria Interului vs cota 34 pentru cea a Barcelonei. Care te atrage mai mult?

Inter si Barcelona se intalnesc in ultima runda a fazei grupelor Champions League, ambele primind o cota marita la victorie.

De ea pot profita doar utilizatorii noi ai casei de pariuri 888sport, casa la care se gaseste promotia. Inaintea ultimei etape Barcelona este calificata in optimile Champions League de pe primul loc. In schimb, Inter trebuie sa obtina victoria pentru a fi sigura de calificare. In tur catalanii au invins cu 2-1, dupa ce formatia italiana deschidea scorul inca din minutul 2. Acum Barcelona va introduce in teren cativa jucatori tineri, care nu sunt obisnuiti sa joace pentru catalani in campionat. De punctat ca Messi va lipsi. Cota marita pentru victoria catalanilor este 34.0, iar cea pentru victoria Interului este 9.00.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie creeaza-ti cont la 888sport pana la ora meciului (10 decembrie, 22:00). Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Inter si Barcelona. In vederea cotei marite se iau in calcul fix 25 lei. Pentru a beneficia de cota marita bifeaza casuta care iti va aparea pe biletul de pariuri dupa ce ai selectat pronosticul. Chiar daca vei face asta vei fi eligibil in continuare la bonusul de inregistrare oferit de 888sport, care poate atinge suma de 1 000 lei. 

Despre recompensa

Daca pariul tau va fi „verde”, aceste cote marite la victorie in Inter vs Barcelona iti vor aduce 225 lei sau 850 lei. Castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pe cand restul se va credita ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote totale minime de 2.00 in termen de 60 zile. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 10 decembrie, ora 22:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Inter si Barcelona
  • Cel mult 25 lei se iau in considerare in vederea cotei marite 
  • Daca pariul va fi „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pe cand restul se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul pe cote minime de 2.00 in termen de 60 zile

Pe care echipa vei merge in acest meci? Pariaza acum