Cota 9.00 pentru victorie Liverpool sau cota 29.0 pentru victorie Chelsea in Supercupa Europei. Ce preferi?

Liverpool a disputat 5 Supercupe ale Europei pana acum, invingand in 3 ocazii. In schimb, Chelsea a jucat de 3 ori Supercupa Europei, impunandu-se o singura data. Cele doua au inceput Premier League cu rezultate total opuse, Liverpool invingand cu 4-1 pe Norwich, Chelsea pierzand cu 0-4 in fata celor de la Manchester United. In vederea acestei partide, casa de pariuri 888sport iti propune cote marite pentru victoria oricarei echipe in timp regulamentar in meciul dintre Liverpool si Chelsea. Vorbim despre cota 9.00 pentru “cormorani” si 29.0 pentru “albastri”.

Beneficiaza acum de aceste SUPER PARIURI

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora mecului (14 august, 22:00). Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria in timp regulamentar a uneia dintre echipe in meciul dintre Liverpool si Chelsea, din Supercupa Europei. Miza este de exact 25 lei. Odata plasata selectia, pe biletul de pariuri iti va aparea o casuta, pe care trebuie sa o bifezi daca doresti sa beneficiezi de cota marita. Chiar de vei face asta vei putea obtine in continuare bonusul de bun-venit de la 888sport, care poate ajunge la 1 000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote mult marite la victorie in Supercupa Europei inseamna ca in cazul unui pariu „verde” vei obtine 225 lei daca se ve impune Liverpool in timp regulamentar sau 725 lei daca va reusi Chelsea sa faca asta. Castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita in maxim 72 ore de la incheierea partidei sub forma de bonus. In termen de 60 zile trebuie pariat bonusul de 10 ori pe o cota totala minima de 2.00.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 14 august, ora 22:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Liverpool si Chelsea
  • In cazul unui pariu „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la 225 lei, respectiv 725 lei, ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul pe o cota minima de 2.00 in termen de 60 zile

Pariaza pe cotele FABULOASE la victorie in Super Cupa Europei!