Cota 8 pentru victoria FCSB contra CSMS Iasi

Ultimul meci al antepenultimei etape din Liga I este facil, la prima vedere, pentru FCSB. Chiar daca joaca in deplasare, ea o va intalni pe CSMS Iasi, echipa care a obtinut doar un punct in play-off, golul egalizator venind atunci din penalty. In schimb, FCSB este neinvinsa in play-off si, foarte probabil, asa va ramane si dupa ziua de azi. Prin urmare, ni se pare foarte atractiva promotia casei de pariuri Betfair, care ofera cota 8 pentru victoria FCSB contra CSMS Iasi.


5af010df9803a_1525682399.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie pot participa toti cei care se vor inregistra la Betfair pana diseara, ora 20:45, introducand codul ZFBNDA. Efectueaza apoi o depunere pentru a putea plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul FCSB in deplasare cu CSMS Iasi. Cel mult 50 lei se calculeaza la cota marita, eventuala diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.4.


Despre recompensa


In cazul in care FCSB se va impune, iar tu vei paria 50 lei, vei primi cash imediat castigul conform cotei normale (70 lei), in vreme ce restul de 330 lei ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe un singur pariu cu o cota minima de 1.2. Daca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe succesul FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana luni, ora 20:45, utilizand codul ZFBNDA

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida contra CSMS Iasi

·         Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite

·         Daca FCSB va lua toate cele 3 puncte vei primi cash castigul conform cotei de pe site, iar restul pana la cel mult 400 lei, il vei primi ca freebet

·         Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Profita acum de promotie