Cota 8 pe victoria Barcelonei in finala Cupei Spaniei

Sambata, incepand cu ora 22:30, Estadio Wanda Metropolitano din Madrid va gazdui finala Copa del Rey dintre Sevilla si Barcelona. Andaluzii traverseaza o perioada destul de proasta, fiind foarte probabil ca Barcelona sa se impuna in timp regulamentar. Daca esti de acord cu acest pont atunci trebuie sa vezi promotia casei de pariuri Betfair, care prezinta cota 8.00 ca formatia antrenata de Luis Enrique sa obtina victoria in timp regulamentar.Ce trebuie sa fac?


La promotie esti eligibil daca te-ai inscris la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNCJ. Depune apoi pentru a putea plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul catalanilor in cele 90 minute regulamentare in finala Copa del Rey. In vederea promotiei se calculeaza cel mult 50 lei, in cazul in care pariezi mai mult diferenta fiind calculata la cota de pe site, care in momentul actual este 1.44.


Despre recompensa


In caz ca formatia catalana se va impune in timpul regulamentar de joc, iar tu ai pariat 50 lei, castigul conform cotei de pe site (72 lei) ti se va credita cash instant, pentru ca restul de 328 lei sa il primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. De asemenea, pariul folosind freebetul trebuie plasat tot din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 22:30, utilizand codul ZFBNCJ

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Barcelonei in timp regulamentar in fata Sevillei in finala Copa del Rey

·         Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite

·         Daca Barcelona se impune in timp regulamentar castigul conform cotei de pe site se va acorda cash, in vreme ce restul, pana la cel mult 400 lei, sa-l primesti sub forma de freebet

·         In maxim 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2

·         Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook


Catalanii au sanse mari de a obtine primul trofeu din 2018