Cota 8 la victorie pentru Tottenham si 34 pentru Southampton in FA Cup

In partida initiala din runda a patra a FA Cup, disputata in urma cu o saptamana si jumatate, Southampton si Tottenham incheiau la egalitate, scor 1-1. Astfel, partida de miercuri se va disputa cu Tottenham ca gazda. In vederea acesteia casa de pariuri 888sport iti propune cote marite la victorie pentru oricare echipa. Vorbim de cota 8.00 pentru victoria lui Tottenham si de 34.0 pentru cea a „sfintilor”.

Ce trebuie sa fac? 

La promotie esti eligibil daca te vei inscrie la 888sport pana la ora meciului (5 februarie, 21:45). Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in duelul dintre Tottenham si Southampton. Cel mult 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite. Chiar daca vei beneficia de cota marita, vei fi in continuare eligibil pentru bonusul de bun venit de 100% din prima depunere, pana la 1 000 lei.

Despre recompensa

In cazul unui pariu „verde” vei primi 200 lei sau 850 lei. Castigul conform cotei normale se va credita cash instant, pe cand restul il vei obtine ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. De 10 ori trebuie rulat bonusul pe o cota minima totala de 2.00 in termen de 60 zile.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 5 februarie, ora 21:45
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul de FA Cup dintre Tottenham si Southampton
  • Cel mult 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pe cand restul pana la cel mult 200 lei sau 850 lei ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • De 10 ori trebuie rulat bonusul pe o cota minima totala de 2.00 in termen de 60 zile

 Pariaza pe echipa care va castiga si va merge mai departe