Cota 8.0 sau cota 34.0 la victorie in Liverpool vs Chelsea. Ce preferi?

Ultima piatra de incercare in Premier League pentru Liverpool o reprezinta Chelsea, formatie aflata in lupta pentru un loc de Champions League. “Cormoranii” vin dupa 6 victorii in toate competitiile, in vreme ce londonezii au 5 victorii la limita si 4 infrangeri in precedentele 9 deplasari de campionat. In ultimele 3 intalniri directe din campionat de pe Anfield s-au inregistrat remize cu doua goluri, fiind greu de crezut ca asta se va intampla inca o data acum. Drept urmare, casa de pariuri 888sport prezinta cote marite la victorie in Liverpool vs Chelsea. Vorbim despre cota 8.00 pentru victoria “cormoranilor” si 34.0 pentru cea a “albastrilor”.

Intuiesti ce va face Liverpool in ultimul sau derby din Premier League?

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora meciului (duminica, 18:30), dupa care vei plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Liverpool si Chelsea. Miza este una fixa si anume 25 lei. Odata plasata selectia pe biletul de pariere iti va aparea o casuta, pe care trebuie sa o bifezi pentru a beneficia de cota marita.

Despre recompensa

In cazul unui pariu “verde” vei primi 200 lei daca se va impune Liverpool si 850 lei daca o va face Chelsea. Castigul conform cotei de pe site ti se va credita cash instant, in vreme ce restul il vei obtine ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. De 10 ori trebuie pariat bonusul pe o cota minima de 2.00, fie ca vorbim de un pariu simplu sau de un bilet multiplu, in termen de 60 zile.  

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana duminica, ora 18:30
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Liverpool si Chelsea
  • Miza este fix 25 lei
  • Daca pariul tau este “verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pe cand restul pana la 200 lei, respectiv 850 lei, ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe o cota minima de 2.00 in termen de 60 zile

Intuiesti ce va face Liverpool in ultimul sau derby din Premier League?