Cota 7 pentru victoria Spaniei si cota 126 pentru cea a Romaniei in meciul direct

Pentru a te motiva sa plasezi un pariu pe duelul dintre Spania si Romania, din ultima runda a preliminariilor CE, ti se ofera cote marite la victorie. 

Spania este castigatoarea grupei, in vreme ce Romania se afla momentan pe pozitia a treia si foarte probabil va termina pe 4. “Tricolorii” sunt calificati insa la barajul pentru turneul final, datorita locului din clasamentul UEFA. Daca Romania nu va reusi sa scoata cel putin un punct sau daca nu va presta un joc convingator, este foarte probabil ca selectionerul Cosmin Contra sa fie demis. In vederea acestei partide casa de pariuri 888sport iti prezinta cote marite la victorie atat pentru Spania, cat si pentru Romania. Este vorba despre cota 7.00 pentru victoria ibericilor si 126.0 pentru cea a romanilor.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti creezi cont la 888sport pana la ora meciului (18 noiembrie, 21:45). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Spania vs Romania. Miza este una fixa si anume 25 lei. Dupa plasarea pariului bifeaza casuta ce iti va aparea pe bilet pentru a putea beneficia de cota marita. Chiar daca vei face asta vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, ce poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Spania vs Romania inseamna ca daca echipa pe care ai pariat se va impune vei obtine 175 lei sau 3 150 lei. Astfel, castigul conform cotei normale il vei primi cash, in vreme ce restul ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore. De 10 ori trebuie pariat bonusul in termen de 60 zile pe cote minime de 2.00.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 18 noiembrie, ora 21:45
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Spania si Romania
  • Miza este fix 25 lei 
  • Daca pariul va fi „verde” castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, pe cand restul pana la 175 lei sau 3 150 lei ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00

Profita de cota marita si alege formatia care crezi ca se va impune