Cota 7 pentru victoria Simonei Halep cu Venus Williams

Liderul mondial Simona Halep se pregateste pentru confruntarea cu surorile Williams. Prima oponenta va fi Venus, pe care o va intalni in runda a treia. In ultima intalnire directa, disputata anul trecut la Mastersul Canadian, Simona s-a impus cu un dublu 6-2. Daca si acum esti de parere ca romanca va merge mai departe, te invitam sa profiti de cota 7.00 oferita de casa de pariuri 888sport pentru ca romanca sa castige pe teren.


Profita de cota marita acordata liderului mondial >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil oricine isi va crea cont la 888sport pana la ora partidei (sambata, 10:00). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Simonei Halep in partida cu Venus Williams. Miza este una fixa si anume 25 lei. Odata plasat pariul, pe bilet va aparea o casuta, pe care trebuie sa o bifezi daca doresti sa beneficiezi de cota marita. Chiar daca vei intreprinde aceasta actiune vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

Cota 7 pentru victoria Simonei Halep cu Venus Williams inseamna ca daca romanca se va impune pe teren tu vei obtine 175 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 60 zile pe cote totale minime de 2.00.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont aici la 888sport pana sambata, ora 10:00
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Simonei Halep in partida cu Venus Williams
  • Miza este una fixa si anume 25 lei
  • Daca Halep va invinge pe teren castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pe cand restul se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 60 zile pe cote minime totale dde 2.00


Profita de cota marita acordata liderului mondial >>>