Cota 7 pentru victoria Romaniei cu Lituania

In a treia runda din UEFA Nations League Romania se va deplasa in Lituania, pentru a disputa o partida care, la prima vedere, pare facila. Lituanienii nu numai ca nu au acumulat niciun punct dupa primele doua runde, insa nu au reusit nici macar sa inscrie vreun gol. De cealalta parte, nationala Romaniei este neinvinsa dupa primele doua etape. Asta este vestea buna, cea mai putina buna fiind aceea ca nici nu a reusit vreo victorie, obtinand doua remize. Acum insa diferenta de valoare ar trebui sa incline balanta pentru selectionata antrenata de Cosmin Contra, casa de pariuri 888sport oferindu-ti posibilitatea de a castiga 175 lei in cazul in care “tricolorii” se vor impune.


external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Creeaza-ti cont la 888sport pana la ora meciului (joi, 21:45), dupa care plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Romaniei in fata Lituaniei. Miza este una fixa si anume 25 lei, promotia nefiind valabila daca vei plasa o miza mai mica sau mai mare. Pentru a fi activata, optiunea “Profit Boost” trebuie bifata de pe biletul de pariere. De mentionat ca daca vei participa la aceasta promotie vei fi eligibil in continuare pentru bonusul de bun-venit, care poate ajunge la 1 000 lei.


Despre recompensa

Cota 7 pentru victoria Romaniei cu Lituania inseamna ca in cazul foarte probabil in care “tricolorii” se vor impune vei castiga 175 lei. Castigul se va credita in maxim 72 ore sub forma de bonus. In termen de 60 zile trebuie rulat de 10 bonusul pe o cota minima de 2.00, fie ca vorbim despre un pariu simplu sau despre un bilet multiplu.


Rezumat


  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de exact 25 lei pe victoria Romaniei in partida cu Lituania
  • Bifeaza casuta “Profit Boost” de pe biletul de pariuri
  • Daca Romania se va impune vei primi un bonus de 175 lei
  • De 10 ori in termen de 60 zile trebuie rulat bonusul pe o cota minima de 2.00, indiferent ca aceasta vine ca urmare a unui pariu simplu sau a unui bilet multiplu


external linkLink-uri externe interzise