Cota 7 pentru victoria Angliei sau 16 pentru cea a Africii de Sud in finala CM rugby

Finala celei de-a zecea editii a Campionatului Mondial de rugby va avea loc intre Anglia si Africa de Sud. Este o reeditare a finalei din 2007, cand Africa de Sud se impunea cu 15-6. Atunci turneul se disputa in Franta, acum are loc in Japonia. Anul trecut echipele se intalneau de 4 ori, cele doua impartindu-si victoriile. In vederea acestei finale, casa de pariuri 888sport ofera cote marite la victorie pentru oricare dintre cele doua echipe. Vorbim despre cota 7.00 pentru victoria Angliei si de 16.0 pentru cea a Africii de Sud. 

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora partidei (2 noiembrie, 11:00). Depune apoi pentru a plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in timp regulamentar in finala CM rugby dintre Anglia si Africa de Sud. Miza este una fixa si anume 25 lei. Dupa ce vei plasa pariul, pe bilet vei observa o casuta pe care trebuie sa o bifezi daca vrei sa obtii cota marita. Chiar daca vei face asta vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in finala CM rugby iti pot aduce 175 lei sau 400 lei in cont. Astfel, castigul conform cotei marite il vei primi cash instant, pe cand restul se va credita sub forma de bonus in maxim 72 ore. Bonusul trebuie pariat de 10 ori la o cota minima de 2.00 in termen de 60 zile.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana in 2 noiembrie, ora 11:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in timp regulamentar in finala CM rugby dintre Anglia si Africa de Sud
  • Miza pariului este de exact 25 lei
  • Daca pariul va fi „verde”, ti se va credita cash instant castigul conform cotei de pe site, pe cand restul il vei primi ca bonus in maxim 72 ore
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul in termen de 60 zile pe cote minime de 2.00

 Pariaza pe castigatoarea acestei finale