Cota 7.00 pentru victorie CFR Cluj sau 41.0 pentru victorie Botosani. Ce preferi?

Dupa 6 runde trecute din Liga I avem nu mai putin de 6 echipe neinvinse. Doua dintre ele sunt CFR Cluj si Botosani, care se vor intalni in acest weekend. Este adevarat, Botosani vine dupa 3 remize, insa sa nu uitam ca la mijlocul saptamanii viitoare CFR Cluj va disputa la Praga returul play-offului Champions League. In fata unui meci atat de important, Dan Petrescu si-ar putea odihni mai multi jucatori decat de obicei. Moldovenii ar putea profita de acest aspect, intorcandu-se cu toate cele 3 puncte. In vederea acestei partide casa de pariuri 888sport prezinta cote mult marite la victorie pentru oricare dintre cele doua echipe. Vorbim de cota 7.00 pentru victoria clujenilor si 41.0 pentru cea a Botosaniului.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti creezi cont la 888sport pana la ora meciului (24 august, 21:00). Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in partida dintre CFR Cluj si Botosani. Miza este una fixa si anume 25 lei. Odata plasata selectia, pe bilet iti va aparea o casuta, care trebuie bifata daca vrei sa beneficiezi de cota marita. Chiar daca vei intreprinde aceasta actiune vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit de la 888sport, ce poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote mult marite la victorie in CFR Cluj vs Botosani iti vor aduce 175 lei sau 1 025 lei in cazul unui pariu castigator. Castigul conform cotei de pe site se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. De 10 ori trebuie pariat bonusul pe o cota totala  minima de 2.00 in termen de 60 zile.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 24 august, ora 21:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre CFR Cluj si Botosani
  • Miza este una fixa si anume 25 lei
  • In cazul unui pariu “verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, restul pana la 175 lei, respectiv 1 025 lei, urmand a-l primi ca bonus in maxim 72 ore
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul pe cote minime totale de 2.00 in termen de 60 zile

Anticipeaza castigatoarea in duelul de Liga I