Cota 60 pentru victoria FCSB cu Sepsi

In etapa cu numarul 18 a Ligii I Sepsi va primi vizita celor de la FCSB, echipa care a invins-o in tur cu 2-0. De altfel, in cele 3 intalniri directe Sepsi nu a reusit sa marcheze nici macar un gol, primind 8. Privind aceasta statistica pare floare la ureche pentru FCSB sa obtina victoria si acum, in vederea acestui pronostic casa de pariuri Betfair oferind cota 60.0.


Profita acum de cota marita >>>


5c066276e5ee2_1543922294.jpg

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (miercuri, 20:00) introducand codul ZFBNGY. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul lui FCSB in fata lui Sepsi. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul in care FCSB se va impune, cota 60 pentru victoria FCSB cu Sepsi inseamna ca miza ti se va rambursa cash, in vreme ce restul de 295 lei se va credita in maxim 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 5 decembrie, ora 20:00, utilizand codul ZFBNGY
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul lui FCSB contra celor de la Sepsi
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca FCSB va invinge miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 295 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Profita acum de cota marita >>>