Cota 6 pentru victoria Spaniei contra Marocului

Inaintea ultimei etape a fazei grupelor, multe echipe se afla la egalitate de puncte in fruntea clasamentului, avand acelasi golaveraj. Printre ele se afla Spania si Portugalia in grupa B, spaniolii avand, teoretic, cea mai usoara misiune diseara. Asta pentru ca o vor intalni pe Maroc, formatie deja eliminata de la Campionatul Mondial. In plus, diferenta de valoare este una foarte mare in favoarea ibericilor, astfel ca ar trebui sa profitam la maxim de cota 6 pentru victoria Spaniei contra Marocului, oferita de casa de pariuri Betfair.Ce trebuie sa fac?

Vei fi eligibil la promotie daca te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei (luni, 21:00) introducand codul ZFBNEH. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Spaniei impotriva Marocului. Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca mizezi mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul in care Spania se va impune miza iti va fi rambursata cash imediat, pentru ca restul pana la cel mult 250 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat   

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana la 25 iunie, ora 21:00, utilizand codul ZFBNEH
  • Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria Spaniei contra Marocului
  • Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca Spania castiga miza ti se ramburseaza cash, pentru ca restul pana la cel mult 300 lei sa il primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile la o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook


Diferenta de valoare ar trebui sa-si spuna cuvantul >>>