Cota 6 ca Real Madrid sa avanseze in finala Champions League

Daca in sferturile Champions League Real Madrid era sa ajunga in extra-time cu Juventus, desi castiga prima mansa in deplasare cu 3-0, este greu de crezut ca “galacticii” vor comite aceeasi greseala si in returul semifinalei cu Bayern Munchen. In prima mansa, desfasurata in urma cu o saptamana, Real Madrid se impunea cu 2-1 pe Allianz Arena. Din cele 12 partide directe de pe teren propriu, Real Madrid a invins in 8 randuri, inregistrandu-se doua remize, suferind doua infrangeri, care se intamplau in 1999-2000 si 2000-2001. Avand in vedere aceste aspecte, opinam ca promotia casei de pariuri Betfair conform careia ni se ofera cota 6 ca Real Madrid sa avanseze in finala Champions League nu ar trebui ratata.Ce trebuie sa fac?


La promotie esti eligibil doar daca iti vei crea cont la Betfair pana marti, ora 21:45, introducand codul ZFBNCU. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca Real Madrid se va califica in finala Champions League. Cel mult 50 lei se vor calcula la cota marita, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.22.


Despre recompensa


In cazul in care Real Madrid se va califica in finala Ligii Campionilor, iar tu pariezi 50 lei, vei primi cash instant castigul conform cotei normale (61 lei), pentru ca restul de 239 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe calificarea celor de la Real Madrid, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate pe piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana marti, ora 21:45, introducand codul ZFBNCU

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe calificarea lui Real Madrid in duelul cu Bayern Munchen

·         Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite

·         Daca Real Madrid se califica castigul conform cotei de pe site se va credita cash, in vreme ce restul, pana la cel mult 300 lei, il vei primi ca freebet in maxim 24 ore

·         In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook


Nu rata sansa unui castig facil