Cota 50 pentru victoria Real Madrid contra CSKA Moscova

Real Madrid se va califica in primavara Champions League de pe primul loc, indiferent ce va face in ultima etapa pe teren propriu cu CSKA Moscova. In tur am avut parte de o surpriza, formatia rusa invingand cu 1-0, la acel rezultat contribuind in mare masura si vremea de acolo. Pe Santiago Bernabeu insa madrilenii nu ar trebui sa aiba vreo problema, sfatuindu-te astfel sa profiti de promotia casei de pariuri Sportingbet, care ofera cota 50.0 pentru victoria celor de la Real Madrid.


Inregistreaza-te acum si profita de cota marita >>>


5c0fbf05d815f_1544535813.jpg

Ce trebuie sa fac?

Pentru a profita de promotie creeaza-ti cont la Sportingbet pana la ora partidei (miercuri, 19:55) accesand unul din linkurile de mai jos. Efectueaza apoi un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Real Madrid in partida din Champions League cu CSKA Moscova. Cel mult 4 lei se calculeaza in vederea promotiei, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.17.


Despre recompensa

Daca „galacticii” se vor impune, cota 50 pentru victoria Real Madrid contra CSKA Moscova inseamna ca vei castiga 200 lei. Astfel, castigul conform cotei normale (4.68 lei) ti se va credita cash instant, in vreme ce restul il vei primi tot instant, sub forma de freebet. In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul pe orice eveniment sportiv si la orice cota doresti.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana miercuri, ora 19:55, de pe acest link
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul lui Real Madrid in fata celor de la CSKA Moscova
  • Cel mult 4 lei se iau in calcul la cota marita
  • Daca Real Madrid se impune, castigul conform cotei normale ti se va credita cash, in vreme ce restul pana la maxim 200 lei il vei primi ca freebet, ambele castiguri primindu-le instant
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 72 ore


Inregistreaza-te acum si profita de cota marita >>>