Cota 50 pentru victoria Liverpool cu Wolves

In ultimii ani destul de putine etape au inceput vineri in Premier League. Este si cazul acesteia, in care Wolverhampton va primi vizita lui Liverpool diseara. In cazul in care „cormoranii” se vor impune isi vor asigura prima pozitie inainte de Boxing Day. Liverpool vine dupa 6 victorii in campionat, cota ca si acum sa castige fiind 50.0. Asta doar la casa de pariuri Betfair.


Nu rata sansa de a-ti multiplica miza de 50 ori >>>


Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (vineri, 22:00) introducand codul ZFBNHF. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul lui Liverpool in partida cu Wolverhampton. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 50 pentru victoria Liverpool cu Wolves iti va aduce un castig de 250 lei in cazul in care „cormoranii” se vor impune. Astfel, miza se va rambursa cash imediat, pe cand restul va fi creditat sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana vineri, ora 22:00, introducand codul ZFBNHF
  • Plaseaza din piata Sportsbook un pariu live si singur pe bilet pe victoria lui Liverpool in fata lui Wolverhampton
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Liverpool se va impune miza se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 250 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat in maxim 30 zile pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook


Nu rata sansa de a-ti multiplica miza de 50 ori >>>