Cota 50 pentru succesul CFR Cluj contra Concordiei Chiajna

Sambata CFR Cluj se poate distanta la 5 puncte in fruntea clasamentului, adversara fiind modesta Concordia Chiajna, ocupanta a locului 10. In vederea acestei partide casa de pariuri Sportingbet iti ofera cota 50.0 pentru victoria ardelenilor, acestia invingand in ultimele 5 intalniri directe.


external linkLink-uri externe interzise


external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii romani care isi vor crea cont la Sportingbet pana la ora partidei (sambata, 18:30) de pe unul din linkurile de mai jos. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei, dar nu prin Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la CFR Cluj. Maxim 4 lei se au in vedere la cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.6.


Despre recompensa

In cazul in care liderul campionatului se va impune vei castiga 200 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site (6.4 lei) il vei primi cash instant, pe cand restul de 193.6 lei ti se va credita sub forma de freebet tot instant. In termen de 3 zile de la creditare trebuie plasat freebetul pe orice sport si la orice cota doresti.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la CFR Cluj impotriva Concordiei
  • Cel mult 4 lei se iau in considerare in vederea cotei marite
  • In cazul in care CFR Cluj se va impune castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, pe cand restul pana la maxim 200 lei ti se va credita ca freebet tot instant
  • Freebetul este valabil timp de 3 zile


external linkLink-uri externe interzise