Cota 50 pentru numarul golurilor in Real Madrid vs Sevilla

In prima etapa a returului Real Madrid va primi vizita celor de la Sevilla, cele doua formatii fiind la egalitate de puncte. In ultimele 12 intalniri directe, indiferent de gazda sau competitie, au fost marcate cel putin 3 goluri. Daca si acum crezi ca se va intampla asta sau daca esti de parere ca ambele formatii vor juca mai prudent, te invitam sa profiti de promotia casei de pariuri Sportingbet, care ofera cota 50 pentru numarul golurilor in Real Madrid vs Sevilla.


Profita acum de cota marita >>>Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil doar daca te vei inregistra la Sportingbet pana la ora meciului (sambata, ora 17:15) de pe unul din linkurile de mai jos. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei, insa nu utiliza metodele Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vor fi marcate sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in partida dintre Real Madrid si Sevilla. Cel mult 10 lei se iau in calcul la cota marita, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.35 pentru „Peste 2.5 goluri” si 1.55 pentru „Sub 2.5 goluri”.


Despre recompensa

Daca pariul plasat de tine este „verde” si vei profita la maxim de promotie, mizand 10 lei, vei castiga 500 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site (15.5 lei, respectiv 23.5 lei), il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca freebet, tot instant. In termen de 72 ore trebuie plasat freebetul, pe orice sport si la orice cota.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana sambata, ora 17:15, de pe acest link
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza pre-live si singur pe bilet un pariu conform caruia vor fi marcate sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in partida dintre Real Madrid si Sevilla
  • Cel mult 10 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul e „verde” vei primi instant cash castigul conform cotei normale, in vreme ce restul se va credita tot instant sub forma de freebet
  • In termen de 72 ore trebuie plasat freebetul


Profita acum de cota marita >>>