Cota 50 pentru numarul golurilor in Dunarea Calarasi vs FCSB

Acest weekend va consemna prima etapa din 2019 in Liga I. Cu 5 runde inainte de finalul sezonului regulat, FCSB se afla la 6 puncte in spatele liderului CFR Cluj, sambata putand reduce diferenta, cel putin pentru 6 ore. In aceasta etapa FCSB o va intalni in deplasare pe Dunarea Calarasi, echipa pe care a invins-o in tur cu scorul de 2-0, rezultat stabilit inca de la pauza. Cele doua s-au intalnit si in Cupa Romaniei in acest sezon, acolo Dunarea impunandu-se cu 2-1.


Cate goluri crezi ca vor fi inscrise in acest duel? Pariaza >>>


5c53e7a1b9c18_1549002657.jpg


In 5 din precedentele 6 deplasari de Liga I ale FCSB au fost marcate cel putin 3 goluri, in vreme ce in 4 din ultimele 6 meciuri de pe teren propriu ale Dunarii s-au inscris mai putin de 3 goluri. Acum casa de pariuri Sportingbet prezinta cota 50.0 pentru numarul de goluri marcat in partida dintre Dunarea Calarasi si FCSB, fie ca vorbim de sub 2.5 goluri sau de peste 2.5 goluri.


Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca te vei inregistra la Sportiingbet pana la ora meciului (sambata, 14:00) de pe unul din linkurile de mai jos. Efectueaza apoi un depzit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vor fi inscrise sub/peste 2.5 goluri in partida dintre Dunarea Calarasi si FCSB. Cel mult 4 lei se iau in considerare in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.72 pentru “Sub 2.5 goluri” si 2.05 pentru “Peste 2.5 goluri”.


Despre recompensa

Cota 50 pentru numarul golurilor in Dunarea Calarasi vs FCSB inseamna ca in cazul unui pariu “verde” vei castiga 200 lei. Astfel, castigul conform cotelor de pe site (6.88 lei, respectiv 8.2 lei) il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita sub forma de freebet, tot instant. In termen de 3 zile trebuie pariat freebetul pe orice sport si la orice cota doresti.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana sambata, ora 14:00, de pe acest link
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca se vor marca sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in partida dintre Dunarea Calarasi si FCSB
  • Miza maxima este 4 lei
  • Daca pariul este “verde” ti se va credita cash castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul sa il primesti ca freebet, ambele castiguri venind imediat
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 3 zile


Cate goluri crezi ca vor fi inscrise in acest duel? Pariaza >>>