Cota 50 pentru numarul de goluri in Tottenham-Manchester United

Weekendul in Premier League va fi incheiat de derby-ul dintre Tottenham si Manchester United, partida din cadrul etapei cu numarul 22. In tur Tottenham se impunea cu 3-0 pe Old Trafford, insa acum Manchester United vine dupa 4 victorii in campionat. Este greu de spus, asadar, cine se va impune in acest meci, indreptandu-ne atentia, mai degraba, catre numarul de goluri. La casa de pariuri Sportingbet beneficiezi de cota 50 pentru numarul de goluri in Tottenham-Manchester United, fie ca alegerea ta este sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri.


Profita de cota marita si alege pontul care crezi ca va fi castigator >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator care isi va crea cont la Sportingbet pana la ora partidei (duminica, 18:30) de pe unul din linkurile de mai jos. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei, evitand insa metodele Skrill si Neteller. Dupa efectuarea acestei actiuni plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia se vor marca sub/peste 2.5 goluri in partida dintre Tottenham si Manchester United. Cel mult 10 lei se vor lua in considerare in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.62 pentru peste 2.5 goluri si 2.2 pentru sub 2.5 goluri.


Despre recompensa

Cota 50 pentru numarul de goluri in Tottenham-Manchester United inseamna ca in cazul unui pariu „verde” si daca ai profitat la maxim de promotie, mizand 10 lei, vei castiga 500 lei. Astfel, castigul conform cotei normale (16.2 lei, respectiv 22 lei) ti se va credita cash instant, pentru ca restul sa il obtii sub forma de freebet tot instant. In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul pe orice eveniment sportiv si la orice cota doresti.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet de pe acest link pana duminica, ora 18:30
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca se vor marca sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in partida dintre Tottenham si Manchester United
  • Cel mult 10 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul plasat de tine este „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pe cand restul pana la cel mult 500 lei se va credita tot instant ca freebet
  • In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul


Profita de cota marita si alege pontul care crezi ca va fi castigator >>>