Cota 50 pentru numarul de goluri in FCSB-CFR Cluj

Ultima partida a anului 2018 este chiar derbyul campionatului, care va avea loc intre FCSB si CFR Cluj, in urma acestuia putand asista la o egalitate de puncte intre primele doua clasate. Alternativ, clujenii s-ar putea desprinde la 6 puncte in fruntea clasamentului. Ultimele 5 intalniri directe s-au incheiat cu scorul de 1-1, daca va vine sa credeti, in 13 din precedentele 14 dueluri marcandu-se cel mult doua goluri. Chiar daca esti de parere ca si acum vom avea maxim doua reusite sau minim trei goluri, iti recomandam sa profiti de oferta casei de pariuri Sportingbet, care prezinta cota 50 pentru numarul de goluri in FCSB-CFR Cluj.Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care isi vor crea cont la Sportingbet pana la ora partidei (sambata, 20:00) de pe unul din linkurile de mai jos. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei folosind orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca se vor marca sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in meciul dintre FCSB si CFR Cluj. Cel mult 4 lei se vor calcula in vederea cotei marite, diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.55 pentru optiunea „Sub 2.5 goluri”, respectiv 2.35 pentru optiunea „Peste 2.5 goluri”.


Inregistreaza-te acum de pe acest link >>>Despre recompensa

In cazul in care pariul tau este „verde” vei primi 200 lei indiferent daca se vor marca maxim doua sau minim 3 goluri. Astfel, castigul conform cotei normale se va credita cash, in vreme ce restul il vei primi sub forma de freebet, ambele castiguri avand loc instant. Freebetul trebuie pariat in termen de 72 ore.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet de pe acest link pana sambata, ora 20:00
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, evitand insa metodele Skrill si Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vor fi inscrise sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in partida dintre FCSB si CFR Cluj
  • Miza maxima este 4 lei
  • Daca pariul este „verde” vei primi castigul conform cotei normale cash instant, pentru ca restul pana la maxim 200 lei sa ti se crediteze ca freebet, tot instant
  • In termen de 72 ore trebuie plasat freebetul


Inregistreaza-te acum de pe acest link >>>