Cota 50 pentru numarul de goluri in Dinamo vs FCSB

Chiar daca in acest moment diferenta dintre cele doua echipe este de 11 puncte si 7 pozitii, meciul dintre Dinamo si FCSB va ramane un derby. In 11 din ultimele 12 intalniri directe s-au inscris cel putin doua goluri, cota pentru asta fiind destul de mica si acum. Nu insa si la casa online Sportingbet, care ofera cota 50.0 atat pentru optiunea „peste 1.5 goluri”, cat si pentru „sub 1.5 goluri”.


Nu rata aceasta oportunitate de castig >>>


Ce trebuie sa fac?

Creeaza-ti cont la Sportingbet pana la ora meciului (duminica, 21:00) de pe unul din linkurile de mai jos, dupa care efectueaza un depozit de minim 40 lei prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller. Urmatorul pas il constituie plasarea unui pariu pre-live si singur pe bilet pe selectia „Sub 1.5 goluri” sau „Peste 1.5 goluri” in partida dintre Dinamo si FCSB. Cel mult 4 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 3.1 pentru Under 1.5 goluri si 1.33 pentru Over 1.5 goluri.


Despre recompensa

Cota 50 pentru numarul de goluri in Dinamo vs FCSB inseamna ca in cazul in care pariul tau este „verde” vei castiga 200 lei, indiferent daca se vor marca sub 1.5 goluri sau peste 1.5 goluri. Astfel, castigul conform cotei normale (5.32 lei, respectiv 12.4 lei) il vei primi cash imediat, in vreme ce restul ti se va credita ca freebet tot imediat. In termen de 3 zile trebuie pariat freebetul pe orice cota doresti.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana duminica, ora 21:00, de pe acest link
  • Depune minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vom asista la Sub 1.5 goluri sau la Peste 1.5 goluri in partida dintre Dinamo si FCSB
  • Cel mult 4 lei se iau in considerare in vederea cotei marite
  • Daca pariul tau este „verde”, castigul conform cotei normale il vei primi cash imediat, pe cand restul pana la maxim 200 lei ti se va credita ca freebet, tot instantaneu
  • In termen de 3 zile trebuie pariat freebetul


Nu rata aceasta oportunitate de castig >>>