Cota 50 pentru numarul de goluri in Bayern Munchen-Nurnberg

De multe sezoane nu am mai vazut-o pe Bayern Munchen intr-o situatie atat de delicata in Bundesliga, dupa 13 etape clasandu-se pe locul 4, la 9 puncte in spatele liderului Dortmund. In aceasta etapa bavarezii o vor intalni pe teren propriu pe Nurnberg, echipa aflata pe locul 15, in fata careia a primit un singur gol in ultimele 8 intalniri directe de pe Allianz Arena, marcand de 20 ori. Daca si in acest meci se vor marca mai mult de doua goluri atunci iti vei inmulti miza de 50 ori. Asta se va intampla insa si daca se vor marca maxim doua goluri, iar tu ai plasat acest pariu. Asta doar la casa de pariuri Sportingbet.


Profita acum de promotie >>>


5c0ac04fadd4c_1544208463.jpg

Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont la Sportingbet pana la ora meciului (sambata, 16:30) de pe unul din linkurile de mai jos, dupa care efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe  faptul ca se vor marca peste 2.5 goluri sau sub 2.5 goluri in partida dintre Bayern Munchen si Nurnberg. Cel mult 4 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.28, respectiv 3.5.


Despre recompensa

Cota 50 pentru numarul de goluri in Bayern Munchen-Nurnberg inseamna ca vei obtine 200 lei daca pariul va fi castigator. Astfel, castigul conform cotei de pe site (5.12 lei, respectiv 14 lei) il vei primi cash imediat, pe cand restul ti se va credita ca freebet, tot pe loc. In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul pe orice eveniment sportiv doresti.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana sambata, ora 16:30, de pe acest link
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia vor fi marcate peste/sub 2.5 goluri in partida dintre Bayern Munchen si Nurnberg
  • Cel mult 4 lei se iau in considerare in vederea cotei marite
  • Daca pariul este castigator vei primi cash castigul conform cotei normale, in vreme ce restul pana la 200 lei il vei primi sub forma de freebet, ambele castiguri acordandu-se imediat
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 72 ore


Profita acum de promotie >>>