Cota 5 pentru victoria Angliei cu Panama

La acest Campionat Mondial avem parca mai multe surprize decat oricand, insa refuzam sa credem ca o echipa precum Panama, debutanta la turneul final, sa incurce Anglia. Panamezii au rezistat o repriza contra Belgiei, insa in a doua au cedat total, primind 3 goluri. Daca esti de parere ca englezii se vor impune nu ezita sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, care prezinta cota 5.00 ca selectionata antrenata de Gareth Southgate sa obtina toate cele 3 puncte.


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 15:00) introducand codul ZFBNEF. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul Angliei impotriva celor din Panama. Cel mult 50 lei se iau in considerare in vederea cotei marite, daca vei plasa mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul in care Anglia se va impune, iar tu ai profitat la maxim de promotie, mizand 50 lei, miza ti se va rambursa cash imediat, pentru ca restul de 200 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 15:00, introducand codul ZFBNEF
  • Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria Angliei in partida cu Panama
  • Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Anglia se va impune miza iti va fi rambursata cash instant, in vreme ce restul de cel mult 200 lei sa il primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


In mod normal Panama nu are nicio sansa >>>