Cota 45 pentru victoria FCSB cu Gaz Metan

In Liga 1 saptamana se va incheia cu partida dintre FCSB si Gaz Metan, care conteaza pentru etapa cu numarul 17. FCSB a invins in ultimele 3 intalniri directe, marcand 9 goluri, astfel putand specula promotia casei de pariuri Betfair. Aceasta ofera cota 45.0 pentru ca FCSB sa obtina toate cele 3 puncte.


Inregistreaza-te folosind codul si participa la promotie >>>


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 20:00) utilizand codul ZFBNGW. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul FCSB in fata celor de la Gaz Metan. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 45 pentru victoria FCSB cu Gaz Metan inseamna ca daca gazdele vor invinge tu vei castiga 225 lei. Astfel, miza se va rambursa cash, in vreme ce restul de 220 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 18:00, introducand codul ZFBNGW
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca FCSB o va invinge pe Gaz Metan
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul la cota marita
  • Daca FCSB va invinge miza se va rambursa cash imediat, restul pana la maxim 220 lei creditandu-se ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Inregistreaza-te folosind codul si participa la promotie >>>