Cota 40 pentru victoria Barcelonei in meciul din Cupa Spaniei

In prima mansa a optimilor de finala din Copa del Rey Barcelona se va deplasa la Valencia, acolo unde va juca impotriva celor de la Levante. Cele doua s-au intalnit in campionat cu Levante ca gazda in penultima etapa din 2018, atunci Barcelona impunandu-se cu 5-0, Messi reusind hat-trickul, Suarez deschizand scorul. Acum Messi si Suarez nu vor juca, insa catalanii cu siguranta au forta necesara in atac pentru a se impune in fata celor de la Levante. Daca esti de parere ca Barcelona va castiga, iti recomandam sa profiti de cota 40.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru acest pronostic.


external linkLink-uri externe interzise


external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie doar daca te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei (joi, 22:30) introducand codul ZFBNHM. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in partida din Copa del Rey cu Levante. Cel mult 5 lei se vor lua in considerare in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 40 pentru victoria Barcelonei in meciul din Cupa Spaniei inseamna ca in cazul in care echipa catalana va castiga vei primi 200 lei. Astfel, miza se va rambursa cash imediat, pe cand restul de 195 lei se va credita sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in partida din Copa del Rey cu Levante
  • Maxim 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca Barcelona se va impune miza se va rambursa cash imediat, in vreme ce restul pana la cel mult 200 lei ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


external linkLink-uri externe interzise