Cota 40 pentru victoria Barcelonei cu Getafe

Barcelona incepe anul 2019 in La Liga avand un avans de 3 puncte in fruntea clasamentului, avans care s-ar putea mari dupa aceasta runda, in care se vor duela ocupantele locurilor 2 si 3. Pentru asta catalanii trebuie sa se impuna in deplasarea cu Getafe. In 5 din precedentele 6 intalniri directe de pe Coliseum Alfonso Perez Barcelona s-a impus. Daca esti de parere ca o va face si acum, nu rata cota marita oferita de casa de pariuri Betfair pentru ca formatia catalana sa castige.


Creeaza-ti cont pentru a profita de promotie >>>Ce trebuie sa fac?

Este vorba despre cota 40.0, putandu-te bucura de promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 21:45) introducand codul ZFBNHL. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in partida cu Getafe. Cel mult 5 lei se calculeaza la cota marita, daca vei miza mai mult restul calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 40 pentru victoria Barcelonei cu Getafe inseamna ca in cazul in care catalanii se vor impune tu vei castiga 200 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash, pe cand restul il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore. Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:45, introducand codul ZFBNHL
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in partida cu Getafe
  • In vederea cotei marite se iau in considerare cel mult 5 lei
  • Daca Barcelona se va impune miza iti va fi rambursata cash imediat, pe cand restul pana la cel mult 200 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Creeaza-ti cont pentru a profita de promotie >>>