Cota 40 pentru succesul FCSB cu Botosani

Dupa gustul amar lasat de ratarea calificarii in grupele Europa League, pentru FCSB poate veni o palida consolare in campionat, acolo unde o va intalni pe teren propriu pe Botosani. Cu o victorie echipa antrenata de Nicolae Dica se va mentine in fruntea clasamentului. O victorie foarte probabila avand in vedere ca FCSB a obtinut 10 succese si o remiza in cele 11 intalniri directe. Casa de pariuri Betfair profita de aceasta statistica, prezentand cota 40 pentru succesul FCSB cu Botosani.Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 21:30) introducand codul ZFBNFM. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida de pe teren propriu cu Botosani. Cel mult 5 lei se iau in considerare la cota marita, daca vei plasa o miza mai mare diferenta urmand a se calcula la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul unei victorii a FCSB ti se va rambursa cash instant miza, in vreme ce restul de 195 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Pe o cota minima de 1.2 trebuie plasat freebetul de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:30, folosind codul ZFBNFM
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida cu Botosani
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca FCSB se va impune miza ti se va rambursa cash instant, in timp ce restul de 195 lei ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul de pe piata Sportsbook la o cota minima de 1.2


Trei puncte aproape adjudecate de stelisti >>>