Cota 40 pentru succesul FCSB cu Botosani

Dupa gustul amar lasat de ratarea calificarii in grupele Europa League, pentru FCSB poate veni o palida consolare in campionat, acolo unde o va intalni pe teren propriu pe Botosani. Cu o victorie echipa antrenata de Nicolae Dica se va mentine in fruntea clasamentului. O victorie foarte probabila avand in vedere ca FCSB a obtinut 10 succese si o remiza in cele 11 intalniri directe. Casa de pariuri Betfair profita de aceasta statistica, prezentand cota 40 pentru succesul FCSB cu Botosani.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 21:30) introducand codul ZFBNFM. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida de pe teren propriu cu Botosani. Cel mult 5 lei se iau in considerare la cota marita, daca vei plasa o miza mai mare diferenta urmand a se calcula la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul unei victorii a FCSB ti se va rambursa cash instant miza, in vreme ce restul de 195 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Pe o cota minima de 1.2 trebuie plasat freebetul de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida cu Botosani
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca FCSB se va impune miza ti se va rambursa cash instant, in timp ce restul de 195 lei ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul de pe piata Sportsbook la o cota minima de 1.2


external linkLink-uri externe interzise