Cota 40 pentru succesul Barcelonei cu Girona

Barcelona vine dupa 7 victorii in La Liga, aflandu-se la 5 puncte in fata celor de la Atletico Madrid, ocupantii locului secund. In schimb, Girona, pozitionata pe 12, nu a mai invins in campionat din luna noiembrie a anului trecut. In ultimul meci direct din deplasare cu Girona ca gazda, Barcelona s-a impus cu 3-0 si nici acum nu credem ca va avea emotii. Daca si tu crezi la fel, te invitam sa profiti de cota 40 pentru succesul Barcelonei cu Girona, cota oferita de casa de pariuri Betfair.


Nu mai sta si profita acum de cota mult marita >>>


5c4c13c562ad9_1548489669.jpgCe trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 17:15) introducand codul ZFBNHU. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in partida cu Girona. Cel mult 5 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 40 pentru succesul Barcelonei cu Girona inseamna ca in cazul foarte probabil in care catalanii se vor impune vei primi 200 lei. Astfel, miza se va rambursa cash, in vreme ce restul ti se va acorda sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 17:15, introducand codul ZFBNHU
  • Plaseaza din piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Barcelonei in partida cu Girona
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca Barcelona se va impune miza se va rambursa cash, pe cand restul pana la cel mult 200 lei ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in maxim 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Nu mai sta si profita acum de cota mult marita >>>