Cota 40 ca Spania sa castige contra Rusiei

In optimile Campionatului Mondial deja au plecat acasa doua selectionate cu sanse importante la titlu. Este vorba despre Argentina si Portugalia. Astazi, incepand cu ora 17:00, Spania va juca impotriva Rusiei, sansele fiind destul de mici pentru iberici in a avea si ei aceeasi soarta ca echipele mai sus mentionate. Daca si tu esti de parere ca Spania se va impune fara probleme in fata gazdelor competitiei ai putea profita de cota mult marita pe care o ofera casa de pariuri Betfair in acest sens.Ce trebuie sa fac?

Este vorba de cota 40.0, la aceasta fiind eligibili toti cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora meciului introducand codul ZFBNEN. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Spaniei in timp regulamentar impotriva Rusiei. La cota 40 ca Spania sa castige contra Rusiei se vor calcula cel mult 5 lei, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul in care Spania invinge Rusia in primele 90 minute, miza ti se va rambursa cash imediat, pentru ca restul de 195 lei sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In maxim 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe succesul Spaniei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 1 iulie, ora 17:00, introducand codul ZFBNEN
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul Spaniei in timp regulamentar in partida cu Rusia
  • Cel mult 5 lei se iau in considerare in vederea cotei marite
  • Daca Spania invinge in 90 minute miza ti se va rambursa cash imediat, in vreme ce restul de 195 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Debuteaza cu dreptul la Betfair >>>