Cota 40 ca Barcelona sa castige cu Betis

Inaintea etapei cu numarul 12 din La Liga Barcelona era lider, la 3 puncte fata de Espanyol, ocupanta pozitiei secunde. Intre timp, Atletico Madrid a invins, venind la un punct in spatele catalanilor, care par sa aiba un meci destul de usor astazi, avandu-i ca adversari pe teren propriu pe cei de la Betis. Catalanii au invins in precedentele 9 intalniri directe de pe Camp Nou, in 8 dintre acestea marcand cel putin 3 goluri. Cota normala la victorie pentru Barcelona este destul de mica la toate casele de pariuri, insa la Betfair ai posibilitatea de a paria la cota 40.0 pe succesul Barcelonei.


external linkLink-uri externe interzise


external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont la Betfair pana duminica, ora 17:15, utilizand codul ZFBNGO, dupa care vor efectua un depozit pentru a putea plasa un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in partida cu Betis. Cel mult 5 lei se iau in considerare in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 40 ca Barcelona sa castige cu Betis inseamna ca in cazul foarte probabil in care catalanii se vor impune vei castiga 200 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash inatant, in vreme ce restul ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in maxim 30 zile, pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in partida cu Betis
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Barcelona se va impune miza ti se va rambursa cash, in vreme ce restul pana la cel mult 200 lei il vei primi sub forma de freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


external linkLink-uri externe interzise