Cota 4 pentru victoria Romaniei impotriva Lituaniei

Dupa 4 runde scurse in Liga Natiunilor Romania se afla pe pozitia a treia, la un punct in spatele Muntenegrului si la doua puncte in spatele Serbiei. Sansele de calificare in play-off sunt forte mici, chiar daca vom invinge atat Lituania, cat si Muntenegru. In vederea acestei partide ni se propune de catre casa online 888sport cota 4.00 pentru succesul Romaniei sau al Lituaniei. Cum insa cota normala a Lituaniei la victorie este 12.0, nu are sens sa pariezi pe succesul oaspetilor in cadrul promotiei.


Nu poti ramane indiferent la aceasta promotie  >>>Ce trebuie sa fac?

Inregistreaza-te la 888sport pana la ora meciului (sambata, 21:45), dupa care poti plasa deja pariul pre-live si singur pe bilet conform caruia Romania se va impune pe teren propriu in fata Liituaniei. Exact 25 lei se vor calcula in vederea acestei cote marite. Pe biletul de pariere va aparea cota marita, tu trebuind sa o bifezi daca doresti sa beneficiezi de ea. Chiar daca vei beneficia de cota marita, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, in valoare de pana la 1 000 lei.


Despre recompensa

Cota 4 pentru victoria Romaniei impotriva Lituaniei inseamna ca daca Romania se va impune vei obtine 100 lei, castigul conform cotei de pe site (31.25 lei) creditandu-se cash, pentru ca restul sa il primesti ca bonus. In termen de 60 zile trebuie rulat bonusul de 10 ori pe cote cumulate minime de 2.00.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana sambata, ora 21:45
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Romaniei in partida cu Lituania
  • Exact 25 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca Romania se va impune castigul conform cotei de pe site il vei primi cash, pe cand restul pana la 100 lei ti se va credita ca bonus
  • In termen de 60 zile trebuie rulat bonusul de 10 ori pe cote minime cumulate de 2.00


Nu poti ramane indiferent la aceasta promotie  >>>