Cota 4 pentru victoria Manchester City cu Newcastle

Ziua de sambata din Premier League va fi inchisa de partida de pe Etihad dintre liderul Manchester City si Newcastle United, echipa aflata pe locul 15. In mod normal, “cetatenii” nu vor avea nicio emotie in a obtine victoria, cota reala de pe site fiind una mult prea mica pentru a merita sa o plasam. Casa de pariuri Betfair ne imbie sa facem acest lucru, oferind o cota de 4.00 pentru victoria elevilor antrenati de Pep Guardiola.Ce trebuie facut?


Eligibili la promotie nu sunt toti utilizatorii, ci doar cei care nu au cont la Betfair si se inregistreaza pana la ora meciului (sambata, 19:30), utilizand codul ZFBNAJ. Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria celor de la Manchester City in meciul de pe teren propriu cu Newcastle. In vederea acestei cote marite vor fi luati in calcul maxim 50 lei.


Despre recompensa


In cazul in care vei profita la maxim de promotie, iar Manchester City va obtine victoria cu numarul 21 din cele 24 meciuri de campionat, vei castiga 200 lei. Astfel, castigurile obtinute din cota normala ti se vor credita automat cash, fara conditii de rulaj, pentru ca restul, pana la 200 lei, sa ti se crediteze in maxim 24 ore sub forma de freebet. Ai in vedere ca daca vei opta la cota 4 pentru victoria Manchester City cu Newcastle vei renunta la bonusul de bun-venit.


Acest freebet este valabil timp de 30 zile de la creditare, trebuind plasat pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. De asemenea, pariul folosind freebetul trebuie plasat si el din piata Sportsbook. Retine ca in cazul in care acesta este castigator, valoarea freebetului nu iti va fi creditata in cont, ci numai profitul.


Rezumat


·        Inregistreaza-te la Betfair pana sambata, la 19:30, folosind codul ZFBNAJ

·        Plaseaza  un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria lui Manchester City in meciul cu Newcatle

·        Maxim 50 lei se iau in considerare in vederea cotei marite

·        Daca Manchester City va triumfa, castigul conform cotei reale ti se va credita cash, pentru ca restul, pana la castigul corespunzator cotei marite, sa ti se crediteze sub forma de freebet

·        Acesta trebuie plasat in maxim 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2


Profita la maxim de promotie