Cota 35 pentru victoria FCSB contra CFR Cluj

Derby-ul acestei runde secunde din play-offul Ligii I va avea loc intre CFR Cluj si FCSB, foarte probabil una dintre ele urmand sa devina campioana Romaniei. Partida va incepe duminica, la ora 20:45, in vederea acesteia casa de pariuri Betfair prezentand o promotie care nu are cum sa nu fie remarcata. Este vorba despre parierea la cota 35 pentru victoria FCSB contra CFR Cluj.


5aae01f8346b1_1521353208.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei utilizand codul ZFBNBQ. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria celor de la FCSB in meciul cu CFR Cluj. Miza maxima in vederea cotei marite este 5 lei. Poti plasa o miza mai mare, diferenta fiind insa calculata la cota de pe site, care in acest moment este 3.00.


Despre recompensa


In cazul in care FCSB se va impune castigul conform cotei de pe site (15 lei) il vei primi imediat cash, pentru ca restul de 160 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui pariu multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe victoria FCSB, cel folosind freebetul trebuie plasat din piata Sportsbook. Daca pariul este castigator valoarea freebetului nu se crediteaza, ci doar profitul.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 20:45, utilizand codul ZFBNBQ

·         Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria FCSB in meciul cu CFR Cluj

·         Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite

·         Daca FCSB se va impune, castigul conform cotei  normale il vei primi cash, pentru ca restul, pana la 175 lei, sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore

·         In termen de 30 zile de la creditare trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2


Fanii celor de la FCSB vor fi tentati de aceasta cota