Cota 35 ca Barcelona sa castige cu Eibar

In ultima runda a turului din La Liga Barcelona va primi vizita celor de la Eibar, indiferent de rezultat incheind pe primul loc prima parte a campionatului. Catalanii vor forta insa cu siguranta victoria contra unei formatii care se afla pe locul 13. Catalanii s-au impus in toate cele 8 intalniri directe de cand Eibar a promovat, marcand 28 goluri, primind 4. Asadar, nu ar trebui sa ratezi cota 35 ca Barcelona sa castige cu Eibar oferita de casa de pariuri Betfair.


external linkLink-uri externe interzise


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca te vei inregistra pana la ora partidei (duminica, 19:30) introducand codul ZFBNHO. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul Barcelonei contra celor de la Eibar. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul foarte probabil in care Barcelona va obtine toate cele 3 puncte, tu vei castiga 175 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul se va credita sub forma de freebet in termen de 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Barcelonei in partida cu Eibar din piata Sportsbook
  • Daca Barcelona se va impune miza se va rambursa cash imediat, pe cand restul pana la cel mult 175 lei sa ti se crediteze ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook la o cota minima de 1.2


external linkLink-uri externe interzise