Cota 30 pentru minim un gol in Uruguay vs Portugalia

Uruguayenii au un parcurs perfect pana acum la Cupa Mondiala, obtinand maximum de puncte in grupe, marcand 5 goluri, reusind sa nu primeasca niciunul. Este adevarat, nici adversarele nu au fost grozave. Astazi sud-americanii vor avea insa o partida mai grea, adversari fiind portughezii, campioni europeni in urma cu doi ani. Avand in vedere si remiza cu 6 goluri obtinuta de Portugalia in partida cu Spania, celalalt adversar tare pe care l-au intalnit, ne vine greu sa credem ca partida dintre Uruguay si Portugalia se va incheia fara goluri. Daca nici tu nu crezi asta te invitam sa profiti de cota 30.0 oferita de casa de pariuri Betfair conform careia in meci se va marca minim un gol.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (30 iunie, 21:00) utilizand codul ZFBNEM. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca se va marca minim un gol pe meciul dintre Uruguay si Portugalia. Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Ai cota 30 pentru minim un gol in Uruguay vs Portugalia, in cazul foarte probabil in care se va inscrie urmand sa ti se ramburseze miza cash, pentru ca restul pana la 150 lei sa il primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota 1.2. Atat pariul pe faptul ca se va marca minim un gol, cat si cel folosind freebetul trebuie utilizate din piata Sportsbook.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza din piata Sportsbook un pariu pre-live pe marcarea a peste 0.5 goluri in meciul dintre Uruguay si Portugalia
  • Maxim 5 lei se iau in calcul la cota marita
  • Daca se marcheaza in meciul dintre Uruguay si Portugalia miza ti se va rambursa cash imediat, pentru ca restul de 145 lei sa-l primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • In termen de 7 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook


external linkLink-uri externe interzise