Cota 30 pentru minim un gol in Supercupa Europei

Real Madrid a cucerit de 4 ori in istorie Supercupa Europei, trei dintre aceste trofee venind in ultimii 4 ani. Acum “galacticii” au ocazia de a le egala pe Barcelona si pe AC Milan in fruntea echipelor care au cucerit de cele mai multe ori trofeul. In ultimele doua Supercupe ale Europei in care a jucat Real Madrid au fost marcate cel putin 3 goluri. Ne indoim ca acum nu se va marca vreun gol in timp regulamentar intre cele doua echipe din Madrid. In acest sens, ai cota 30 pentru minim un gol in Supercupa Europei prezentata de casa de pariuri Betfair.


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie doar daca te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei (miercuri, 22:00) introducand codul ZFBNFF. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vor fi peste 0.5 goluri in partida dintre Real Madrid si Atletico Madrid. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, restul urmand a se calcula la cota de pe site, care e una prea mica incat sa meriti a miza mai mult de 5 lei.


Despre recompensa

In cazul foarte probabil in care se va marca in Supercupa Europei vei castiga 150 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 145 lei ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei.  In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul la o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu. Atat pariul pe goluri, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana miercuri, ora 22:00, introducand codul ZFBNFF
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe faptul ca se va marca minim un gol in timp regulamentar (over 0.5 goluri) in meciul din Supercupa Europei
  • Maxim 5 RON se califica in vederea promotiei
  • Daca se va marca minim un gol miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 145 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Supercupa Europei genereaza multe goluri >>>