Cota 30 pentru minim un gol in PSG vs Liverpool

De departe cea mai stransa grupa din Liga Campionilor este grupa C, acolo unde diferenta dintre primul si ultimul loc este de doar doua puncte. Aici orice pas gresit te poate costa calificarea in primavara europeana, mai ales ca mai avem doar doua etape pana la finalul grupelor. In chiar prima runda am asistat la un meci spectaculos intre Liverpool si PSG, incheiat cu 5 goluri. Acum ne asteptam la un spectacol la fel de grandios in returul de pe Parc des Princes. Nu stim daca se vor marca chiar atatea goluri, insa de cel putin o reusita vom avea parte. In vederea acestui pronostic casa de pariuri Betfair ofera cota 30.0.


Inregistreaza-te acum, introdu codul si profita de cota marita >>>Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora meciului (miercuri, 22:00) introducand codul ZFBNGV, dupa care vor plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook conform caruia se va inscrie cel putin un gol in partida dintre PSG si Liverpool. Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul in care se va inscrie cel putin o data, cota 30 pentru minim un gol in PSG vs Liverpool inseamna ca vei castiga 150 lei. Astfel, miza iti va fi rambursata cash, pe cand restul ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, daca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana miercuri, ora 22:00, introducand codul ZFBNGV
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe faptul ca se va marca minim un gol in meciul dintre PSG si Liverpool
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca se va marca in partida, miza iti va fi rambursata cash instant, in vreme ce restul pana la 150 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat din piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Inregistreaza-te acum, introdu codul si profita de cota marita >>>