Cota 30 pentru minim un gol in Franta vs Belgia

Prima semifinala a Campionatului Mondial va avea loc marti, 10 iulie, incepand cu ora 21:00, intre Franta si Belgia. In acest turneu o singura partida s-a incheiat fara gol, rezultat ce a facut Franta si Danemarca sa se califice brat la brat din faza grupelor. Acum insa este destul de greu de crezut ca nu se va marca nici macar o data, in acest sens casa de pariuri Betfair prezentand cota 30 pentru minim un gol in Franta vs Belgia.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt toti cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului utilizand codul ZFBNET. Plaseaza apoi de pe piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia se va marca minim un gol (peste 0.5 goluri) in meciul dintre Franta si Belgia. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, in cazul in care vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Daca se va marca in meciul dintre Franta si Belgia miza ti se va rambursa cash imediat, in vreme ce restul de 145 lei ti se va credita sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe inscrierea a cel putin un gol in meciul dintre Franta si Belgia cel utilizand freebetul trebuie plasat si el din piata Sportsbook.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca in meciul dintre Franta si Belgia se va marca minim un gol
  • Cel mult 5 RON se iau in calcul in vederea promotiei
  • Daca se marcheaza in meci miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la 150 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie mizat freebetul pe o cota minima de 1.2
  • Ambele pariuri trebuie plasate de pe piata Sportsbook


external linkLink-uri externe interzise