Cota 30 pentru minim un gol in El Clasico

Prima semifinala din Copa del Rey se va disputa miercuri, incepand cu ora 22:00, intre Barcelona si Real Madrid, un derby asteptat de intreaga planeta. In ultimele 5 partide directe din Copa del Rey s-a inscris cel putin o data, fiind foarte probabil ca si acum sa se intample asa, cu sau fara Messi pe teren. In acest sens, casa de pariuri Betfair ofera cota 30 pentru minim un gol in El Clasico, cota normala fiind sub 1.01.


Profita de cota marita acum >>>Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la promotie nu trebuie decat sa iti creezi cont la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNIA. Apoi plaseaza din piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia se va marca minim un gol in partida de miercuri din Copa del Rey dintre Barcelona si Real Madrid. Miza maxima in vederea cotei marite este 5 lei.


Despre recompensa

In cazul extrem de probabil in care se va inscrie in El Clasico vei primi miza inapoi cash, pentru ca restul pana la 150 lei sa ti se crediteze in cont sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana miercuri, ora 22:00, introducand codul ZFBNIA
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca va fi marcat cel putin un gol in meciul de Cupa Spaniei dintre Barcelona si Real Madrid
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca se va marca miza iti va fi rambursata casa, restul pana la maxim 150 lei creditandu-ti-se ca freebet in maxim 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook


Profita de cota marita acum >>>