Cota 3 fotbal EURO 2024 18.06.2024

Olá! Avem zilnic Cota 3 pentru voi. Asa, rapid, fără multe cuvinte, ca un bisturiu de chirurg. Rămaneți aici și veți avea în fiecare zi de EURO 2024 o cotă curajoasă. Partida de azi este Portugalia vs Cehia.

"A Seleção das Quinas" valorează 1,5 miliarde €, este pe locul 6 în clasamentul FIFA și a avut în preliminarii 10 victorii în 10 meciuri și un golaveraj de 36-2. Cristiano Ronaldo, ajuns la 39 de ani, va juca la EURO 2024 la al unsprezecelea turneu final din cariera sa. Selecționerul Roberto Martínez are un super lot iar obiectivul este de a câștiga titlul în finala de la Berlin. În caz de victorie, vor să sărbătorească împreună cu suporterii la sanctuarul din Fatima, loc de pelerinaj situat în centrul Portugaliei.

"Národní tým" este cotată la 187,90 milioane €, este pe poziția a 36-a în clasamentul FIFA. Selecționerul Ivan Hašek are ca obiectiv să treacă de faza grupelor, unde Portugalia este clar favorită. Teoretic cehii vizează 3 puncte cu Georgia și să forțeze victoria în ultimul joc cu Turcia. La EURO 2020 Cehia s-a calificat în optimi, eliminând Olanda, dar a fost trimisă acasă de Danemarca. Va reuși Cehia o mică surpriză, să nu piardă prima partidă cu lusitanii?

Cele două reprezentative s-au întâlnit ultima dată în urmă cu un an, în Liga Națiunilor, Portugalia câștigând cu 2-0 acasă și 4-0 în deplasare. Acum e altceva, e un turneu final și mă aștept ca cehii să se mobilizeze la maxim. Pronosticul meu este că în prima repriză nu se va marca niciun gol.

Nu uita ca avem si alte ponturi fotbal pentru meciul Portugalia - Cehia, iar informatii aditionale despre meci gasiti, din belsug, in centrul de pariere.