Cota 3 fotbal EURO 2024 10.06.2024

Hello! Pe site-ul Legalbet.ro am avut zilnic Cota 3 formată dintr-un meci de la Campionatul European 2024 din Germania. Acum am ajuns la penultima partidă, Olanda vs Anglia, din a doua semifinală iar pe 14 iulie vom avea marea finală de la Berlin. Analiza jocului dintre olandezi și englezi a fost făcută de tipsterul NSavin, însă noi venim cu o altă opțiune atractivă.

Olanda are în palmares un singur titlu european, câștigat tot în Germania, la EURO 1988, când a învins-o în finală cu scorul de 2-0 pe URSS. Atunci "Oranje" avea o echipă mare cu Hans van Breukelen, Ronald Koeman, Aron Winter, Frank Rijkaard, Jan Wouters, Ruud Gullit, Wim Kieft, John Bosman, Marco van Basten etc. Acum lotul este mult mai slab, însă a reușit să se califice în semifinale. "Clockwork Orange" au avut un parcurs modest în Grupa D iar în optimi și sferturi nu au avut adversari de top, eliminându-le pe România și Turcia.

Anglia nu a câștigat niciodată un Campionat European de fotbal, însă a fost finalistă la EURO 2020 fiind bătută de Italia chiar pe "Wembley" cu 3-1 după executarea loviturilor de la 11 metri. La acest turneu final echipa antrenată de Gareth Southgate a jucat foarte slab și doar norocul a făcut să nu fie eliminată rușinos în optimi de Slovacia. "The Three Lions" au dezamăgit în Grupa C iar în optimi și sferturi au trecut de Slovacia după prelungiri, egalând în minutul 90+5 și Elveția cu 5-3 după executarea loviturilor de la 11 metri.

Alegerea noastră pentru acest meci este că arbitrul german Felix Zwayer va acorda cel puțin 6 cartonașe în meci. Ambele reprezentative își doresc enorm să se califice în finală și e de așteptat ca jucătorii să evolueze cu multă determinare.