Cota 3 fotbal EURO 2024 09.07.2024

Campionatul European 2024 se apropie de final, urmând a se juca semifinalele și finala de la Berlin. Ca de obicei, continuăm cu un pont de cota 3, de la clasicul Spania vs Franța. Acest meci a fost analizat de tipsterul NSavin, însă noi venim cu o opțiune atractivă și diferită

Spania a impresionat la acest turneu final organizat de Germania, pentru că a avut doar victorii, 3-0 cu Croația, 1-0 cu Italia, 1-0 cu Albania, 4-1 cu Georgia și 2-1 după prelungiri cu Germania, țara organizatoare. Echipa antrenată de Luis de la Fuente are probleme de lot, urmând a lipsi Pedri (accidentat), Robin Le Normand și Dani Carvajal (suspendați). "La Furia Roja" a marcat cel puțin un gol în toate meciurile disputate în Grupa A, în optimi și în sferturi.

Franța a avut prestații modeste la EURO 2024, 1-0 cu Austria, 0-0 cu Olanda, 1-1 cu Polonia, 1-0 cu Belgia și 0-0 & 5-3 la loviturile de departajare cu Portugalia. Echipa antrenată de Didier Deschamps a marcat practic un gol, prin Kylian Mbappé din penalty, celelalte fiind autogolurile lui Maximilian Wöber în meciul cu Austria și Jan Vertonghen în partida cu Belgia. "Les Bleus" au avut doar rezultate de sub 2,5 goluri în toate meciurile disputate în Grupa D, optimi și sferturi.


Echipa noastră de tipsteri a analizat meciul şi opțiunea de pariere este că atacantul Kylian Mbappé, care nu a strălucit până acum după ce a suferit o fractură de sept nazal și va purta a cincea mască de protecție, va marca cel puțin un gol, oricând. Luis de la Fuente se teme de starul "cocoșilor". "Jesús Navas e cel mai bun să-l blocheze pe Mbappé. Este un jucător fantastic și am încredere totală în el. Încă nu știu dacă va juca sau nu, dar e foarte pregătit. Iar Mbappé e un jucător care are capacitatea de a-și subordona adversarul, precum Dembélé sau Barcola, și de a face diferența în duelurile unu la unu", a declarat selecționerul Spaniei.