Cota 3 fotbal EURO 2024 06.06.2024

Merhaba! Au mai rămas de disputat doar 4 meciuri la EURO 2024, ultimul din sferturile de finală, cele din semifinale și finala de la Berlin. Cota 3 de azi vine cu meciul Olanda vs Turcia. Partida a fost analizată de tipsterul Maraz, însă noi venim cu un pont diferit.

Rezultatele Olandei din Grupa D au fost 2-1 cu Polonia, 0-0 cu Franța și 2-3 cu Austria. În optimile de finală echipa antrenată de Ronald Koeman a eliminat-o fără probleme cu 3-0 pe România. "The Flying Dutchmen" a marcat 7 goluri și a încasat 4. Marcatorii batavilor sunt Cody Gakpo 3 goluri, Donyell Malen 2 goluri, Memphis Depay și Wout Weghorst, ambii 1 gol.

Rezultatele Turciei din Grupa F au fost 3-1 cu Georgia, 0-3 cu Portugalia și 2-1 cu Cehia. În optimile de finală echipa antrenată de Vincenzo Montella a trecut cu scorul de 2-1 fe Austria. "Ay-Yıldızlılar" au înscris 7 goluri și au primit 6. Marcatorii turcilor sunt Merih Demiral 2 goluri, Kerem Aktürkoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Mert Müldür și Cenk Tosun, toți 1 gol.

Echipa noastră de tipsteri a analizat meciul şi opțiunea de pariere este că atât Olanda, cât și Turcia, vor înscrie în repriza a doua cel puțin un gol. "Oranje" este mai valoroasă și probabil va marca cel puțin 2 goluri, însă pe "Olympiastadion" din Berlin turcii vor avea zeci de mii de suporteri, printre care și președintele Recep Tayyip Erdoğan și motivați la maxim, e de așteptat să înscrie în poarta lui Bart Verbruggen, după pauză.