Cota 28 pentru minim un gol in Brazilia vs Belgia

Al doilea sfert de finala al Campionatului Mondial ar trebui sa fie si cel mai spectaculos, cel putin daca ne luam dupa faptul ca Brazilia si Belgia au cele mai multe suturi pe poarta la acest turneu. Este destul de putin probabil, asadar, ca vom asista la un joc plicticos, in care ambele echipe se vor apara. In sprijinul acestui pont vine promotia casei de pariuri Betfair, care iti ofera cota 28.0 pentru ca in meciul dintre Brazilia si Belgia sa se marcheze cel putin o data.


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la startul partidei (6 iulie, 21:00) utilizand codul ZFBNER. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca se va marca minim un gol (peste 0.5 goluri) in meciul dintre Brazilia si Belgia. Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, in cazul in care mizezi mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care e sub 1.1.


Despre recompensa

Ai cota 28 pentru minim un gol in Brazilia vs Belgia, daca se va inscrie urmand a primi 140 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul il vei obtine sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul la o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o cota trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe numarul de goluri, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 6 iulie, ora 21:00, utilizand codul ZFBNER
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe faptul ca intre Brazilia si Belgia se va marca minim un gol
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca se inscrie in meciul dintre Brazilia si Belgia ti se va rambursa miza cash, in vreme ce restul pana la 140 lei il vei primi sub forma de freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Ne asteapta un meci spectaculos >>>