Cota 25 pentru victoria Barcelonei in debutul campionatului

In acest sfarsit de saptamana a debutat un nou sezon de La Liga, campioana Barcelona venind increzatoare dupa ce saptamana trecuta a castigat Supercupa Spaniei invingand-o cu 2-1 pe Sevilla, dupa ce andaluzii deschisesera scorul. Acum catalanii au un meci lejer in prima etapa de La Liga, primind vizita celor de la Alaves. Catalanii s-au impus in ultimele 4 intalniri directe, marcand 13 goluri, pentru diseara casa de pariuri Betfair oferindu-le cota 25.0 la victorie.Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt toti cei care se inregistreaza la Betfair pana la ora partidei (sambata, 23:15) introducand codul ZFBNFG. Plaseaza apoi un pariu din piata Sportsbook pe succesul Barcelonei pe teren propriu in fata lui Alaves. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 25 pentru victoria Barcelonei in debutul campionatului iti aduce 125 lei in cazul foarte probabil in care catalanii se vor impune. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 120 lei ti se va credita in cel mult 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 23:15, introducand codul ZFBNFG
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in partida cu Alaves
  • Cel mult 5 lei se califica in vederea cotei marite
  • Daca Barcelona se va impune miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la 125 lei il vei obtine sub forma unui freebet in cel mult 24 ore
  • In termen de 7 zile trebuie pariat freebetul pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Catalanii vor sa debuteze cu dreptul >>>