Cota 25 pentru minim un gol in Manchester United-Tottenham

Meciul care va incheia cea de-a treia etapa din Premier League va avea loc luni seara, incepand cu ora 22:00, intre Manchester United si Tottenham. Dupa doua etape scurse Tottenham are maximum de puncte, in vreme ce Manchester United are 3 puncte, in fiecare dintre cele 4 partide ale celor doua formatii marcandu-se cel putin 3 goluri. Este, asadar, foarte greu de crezut ca in meciul de diseara nu se va marca, in aceasta privinta casa de pariuri Betfair prezentand  cota 25 pentru minim un gol in Manchester United-Tottenham.Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNFJ. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca se va marca minim un gol (peste 0.5 goluri) in partida dintre Manchester United si Tottenham. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Daca se va inscrie cel putin o data in derbyul din Premier League miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 120 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana luni, ora 22:00, utilizand codul ZFBNBJ
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe selectia “peste 0.5 goluri” in meciul dintre Manchester United si Tottenham
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca se va marca in meci miza iti va fi rambursata cash instant, in vreme ce restul pana la maxim 125 lei ti se va acorda ca freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


S-a marcat in ultimele 8 intalniri directe >>>